36 300 лева си спечелиха тази седмица участниците в "БИНГО милиони"

Очаквайте следващото теглене на джакпот числата в "БИНГО Милиони" тази сряда - 25 февруари

Реклама

Големият победител в "БИНГО милиони" тази седмица е Явор Николов от Дулово, който след участието си в петък и събота си спечели общо 13 850 лева. Явор работи като помощник-готвач и сподели, че първо ще почерпи близки и приятели, а след това ще решава какво да прави с парите.

Друг много колоритен играч беше Цветана Златкова от София. Тя е на 66 години. Майка на 3 деца, баба на 10 внуци, а отскоро има и 1 правнуче.

"Отгледала съм почти всичките си внуци, а двама от тях са кръстени на мен. Често се събираме заедно и празнуваме шумно и весело, а най-любимият ни празник е Коледа", разказва баба Цеца.

Щастливката спечели 13 450 лева от двете си участия в "БИНГО Милиони" във вторник и събота.

"Пенсионерка съм, живея с 200 лева пенсия и сега съм много щастлива, че ще мога да си помогна с печалбата от "БИНГО Милиони". Искам да си санирам апартамента, а и да помогна на децата."

Баба Цеца е работила като чистачка в 145 училище в "Младост" 1. Разказва за себе си, че обича да шие гоблени, но най-любимото ѝ занимание е да се грижи за цветята си. Дори пред блока е насадила цветя, за да е красиво и приятно на всички. Има си приятелки, с които често се събира, но напоследък, не ѝ остава много време за тях, защото гледа най-малките си внучета, близнаците Стефан и Ивана.

Очаквайте следващото теглене на джакпот числата в "БИНГО Милиони" тази сряда, а ако искате да гостувате на Владо Карамазов в студиото на bTV, регистрирайте уникалния си код, получен при закупуването на лотариен билет или талон, на сайта www.bingomilioni.bg или на 0700 20 260.