За предаването

Реклама

Обичаното социално предаване „Бригада Нов дом“ се завръща с нов шести сезон, нови трогателни истории и лица в ефира на bTV през пролетта на 2024 г. В предстоящите епизоди на любимото предаване до емблематичната и обичана водеща Мария Силвестър ще застане изцяло нова бригада, начело с един от най-колоритните участници във „Фермата“ 8 - Калин Евтимов. Рамо до рамо с него ще бъдат съдружникът му Симеон, майсторите Димитър, Иван, Ивайло и бащата на Калин – Евтим.

„Бригада Нов дом“ ще започне своето ново пътуване из страната със своя специален кемпер, за да достигне до хора от различни кътчета на България. Зрителите отново ще станат съпричастни с тревогите и мечтите на онези, които съдбата е поставила в тежки ситуации, но както винаги във фокус ще е позитивната промяна и усмивките, които “Бригада Нов дом“ ще донесе в живота им. През новия сезон в подкрепа на каузите ще се включват обикновени хора, обичани лица и доброволци, съпричастни с тях. Те са лично мотивирани, безвъзмездно, с много енергия, желание и доброволен труд да допринесат за подобряване на живота на героите в предаването.

Позитивно, подкрепящо, показващо добрия пример и силно емоционално, предаването винаги предизвиква вълни от съпричастност у зрителите и не случайно се радва на редица признания и отличия. За петте си сезона досега, обичаният от малки и големи телевизионен проект е променил съдбата на повече от 62 семейства и е възвърнал блясъка в очите на над 160 деца.

Тази пролет по bTV обновената „Бригада Нов дом“ обещава да сбъдне още мечти и да връща усмивки – както на участниците, така и на всички пред екраните.