Реклама

На 1 юни от 21:00 ч. bTV се излъчи последният епизод от втори сезон на социалния проект „Бригада Нов дом” с водещ Мария Силвестър. Предаването подава ръка на тези, които имат нужда да начертаят по-светло бъдеще за себе си и за своите близки. Мария, която има вроден талант да сбъдва мечти, и екипът на главен бригадир Караджов промениха съдбата на 14 семейства. До момента „Бригада Нов дом” се е справяла с всяка една трудност, изпречила се на пътя й. 

Най-труден за екипа в емоционален и физически смисъл се оказа историята на тежко болната самотна майка с три деца – Албена, разказана пред близо 1 090 000 души. Освен непригодното за живеене жилище, семейството е изправено и пред още една трудност, която маркира границите на щастливия и нормален живот - Албена е диагностицирана с тумор в мозъка. Изправена на ръба на пропастта, тя прави всичко за щастието на своите деца и мечтата им за уютен дом. Въпреки тежките условия, в които живеят, семейството все още поддържа жива надеждата за по-добри дни и заедно се изправя пред лишенията, които животът им поднася. 

Въпреки непосилната задача, момчетата, Караджов и Мария донесоха огромно щастие в осеяното от тъга семейство на Албена пред 46.2% от цялата телевизионна аудитория, което е с 5.2 пъти повече от зрителите на Нова в часовия слот. 

Последни

Реклама