“Бригада Нов дом” сбъдна мечтата на две сестри за ново начало пред 1,1 милиона зрители

В първия епизод Графа хвана четката, сглобява мебели в състезание с Мария Силвестър и отвори вратите на студиото си за сестрите и зрителите на bTV

Реклама

Над 1 112 000 души* достигна пикът на зрителския интерес на старта на поредицата “Бригада Нов дом”, която гарантира позитивни емоции и усмивки за телеманите и онлайн потребителите на bTV. Предаването събра средно 33,9% от всички пред екрана в четвъртък вечерта в своя часови пояс, както и 32.8% от младите зрители на възраст 18-34 г.

В първия епизод специален гост бе Графа, който показа, че освен в морето от музика, доста добре умее да „плува“ и сред море от ремонтни дейности. Историята на двете сестри Николета (21 г.) и Симона (17 г.) от София, останали сирачета и преживели доста трудности до този момент в живота си, го развълнува истински. Това, което го докосна най-силно обаче, бе, че в техните лица той видя две силни момичета, които не се отчайват и не се отказват от мечтите си. А една от тях бе да заживеят заедно в апартамента от детството си, напълно разрушен и негоден за обитаване. Те мечтаеха да дадат ново начало на живота си и благодарение на “Бригада Нов дом” това се превърна в реалност. Усмивките за първи път от години засияха на лицата им.

Без да се колебае, още в първия епизод Влади Ампов – Графа се качи на стълбата и със замах хвана четката и боята. В разгара на ремонта се наложи да премери сили с Мария Силвестър в състезание за “бързо, качествено и забавно сглобяване на маса”, което предизвика появата на някой и друг мазол по ръцете му. Част от удоволствието му да участва в “Бригада Нов дом” бе и възможността да зарадва двете момичета, като отвори вратите на студиото си за тях и зрителите на bTV. Там те разгледаха многобройните му музикални награди, а по-малката сестра - Симона - пя и направи първия си запис заедно със своя музикален идол. На финала двете получиха специални подаръци от него и запазиха много емоционални моменти на щастие от срещата.
Първото “творение” на Екатерина Ташева-Чери, нов герой в поредицата, пък бе да превърне стари дървени палета в прекрасна мека мебел, която оформи кът за четене в новия дом на момичетата.

На финала, съвсем естествено, на преден план дойдоха усмивките от щастие, изненада и възхищение от постигнатия резултат. За пореден път и още с първия си епизод за сезона, “Бригада Нов дом” доказа, че е едно  най-позитивните и емоционални предавания в ефира на bTV, което е без аналог в ефира въобще. Гледайте го  всеки четвъртък от 21:00 ч.

Феновете “Бригада Нов дом” ще намерят ексклузивно съдържание на страницата на предаването. Там те ще могат да се запознават по-подробно с трогателните истории на семействата и ще научават полезни съвети за ремонтите от Влади Караджов.

Повече за преживяванията на звездите на строителната площадка, както и съвети за ремонт и декорация ще предложи и поредицата „Бригадата и приятели“ на радио N-JOY. Популярните приятели на шоуто и Жабето ще споделят своя опит в грижата за дома и градината.

*По данни на ГАРБ

Последни

Реклама