Деветчленно семейство е герой в новия епизод на „Бригада Нов дом“ в събота от 20:00 ч. по bTV

Мария Силвестър и бригадата им готвят специална изненада

Реклама

Тази събота (16 март) в „Бригада Нов дом“ зрителите на bTV ще станат свидетели на една необикновена семейна история, в която пътеводна сила е любовта към децата.

Десислава и Филип са родители на цели 6 деца. Те живеят заедно с бащата на Филип в жилище, в което е немислимо да живее нормално многолюдното семейство. Липсата на пералня и опасната електрическа инсталация са само част от проблемите на Деси и Филип, но любовта към децата е нещото, което им вдъхва сила и кураж.

„Щастието е много широко и разтегливо понятие и ние трябва да имаме разбиране за него“, ще сподели Мария Силвестър, след като се запознава с историята на семейството. Затова и екипът на „Бригада Нов дом“ ще направи всичко възможно да сбъдне мечтите им като обнови дома им и го направи по-безопасен, функционален и красив.

Редица изненади ще дадат нов старт на семейното им щастие, а кулминация ще бъде истинска сватба, чрез която бригадата ще се впише в тяхната обща история.

„Бригада Нов дом“ ми доказаха, че не трябва да губя надежда. Винаги има светлина в тунела!“, ще сподели развълнуваният Филип в края на епизода.

Гледайте „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV.

Последни

Реклама