Майстор Калин Евтимов oт „Бригада Нов дом“: Да се справим за пет дни с ремонтите беше най-голямото предизвикателство за нас

Реклама

Шести сезон на „Бригада Нов дом“ стартира през февруари по bTV с обновен бригада, начело с бригадир Калин Евтимов, познат на зрителите от „Фермата“ 8. За новостите в предаването, предизвикателствата и смисъла разказва той в специално интервю за сайта Woman.bg. Вижте част от него тук:

Казвате, че най-голямото предизвикателство е да извършите ремонта само за пет дни. Значи вярвате с максимата, че бързата кучка слепи ги ражда?

Сроковете, които трябваше да спазваме в предаването, бяха истинско предизвикателство за нас. Ние вършим тази работа в реалния живот от години, но проектите, които изпълняваме, са с доста по-дълъг срок. Да се справим за пет дни беше най-голямото предизвикателство за нас в цялото предаване. Снимахме през есента и зимата, когато бе доста студено, а за ремонтите по принцип се изискват по-високи температури. Трябваше бързо да се пренастроим към този динамичен процес, защото в реалния живот няма как да справим и да направим ремонти за пет дни. Но сега в името на каузата, в името на доброто, трябваше да направим и невъзможното, за да се справим в този кратък срок. Радвам се, че бързо пренастроихме часовниците и успяхме да се организираме.

В този сезон присъствате заедно с Мария Силвестър при предаването на обновените домовете на щастливците, избрани да бъдат в предаването. Какво ви казват те най-често?

Това, че с Мария присъстваме на издаването на обекта и посрещането на семейството, е изключително преживяване. Виждаме и усещаме емоциите на хората и те са най-голямата радост за нас. Думата, която най-много пъти чухме, бе „благодаря”.

Вие бяхте един от най-запомнящите се участници във „Фермата” 8. Поддържате ли сега връзка с част от другите участници от сезона, в който участвахте?

Да, участието ми във „Фермата” ми донесе много положителни емоции. Едно от нещата, които успях да спечеля в предаването, са приятелите. Радвам се, че с част от фермерите, като Хепи Ванче, Иван, Елена, Лили, Нина поддържаме връзка, излизаме, ходим заедно по почивки. В предаването открих добри приятели, въпреки че се познаваме отскоро. Изолацията вътре дава възможност да опознаеш някого много по-бързо, отколкото в реалния живот. Винаги съм вярвал, че приятелите са богатство и се радвам, че „Фермата” ми даде шанс да си спечеля нови.

Ще станете известен, след като започне излъчването на Бригадата. Имате ли стратегия за справяне с напористи фенки?

Стратегия нямам, но те трябва да знаят, че съм женен човек с хубаво семейство и колкото и да са напористи, няма да им се случат нещата.

Цялото интервю прочетете тук.

Последни

Реклама