Новият епизод на „Бригада Нов дом“ ще напомни на всички кои са важните неща в живота

Тази събота от 20:00 ч. по bTV „Бригада нов дом“ ще вдъхне кураж на момче, приковано към инвалидна количка, и неговите родители

Реклама

Изключително емоционален епизод на „Бригада Нов дом“ очаква зрителите на bTV тази събота (9 март) от 20:00 ч. Екипът на предаването ще бъде разтърсен от тежката, но вдъхновяваща съдба на младо момче приковано към инвалидна количка и неговите силни родители, и ще вложи цялото си сърце в ремонта на жилището им.

Васил и жена му Цветана са посветили живота си в грижа за 22-годишния им син Ивайло, който е диагностициран с мускулна дистрофия тип Дюшен. Двамата влагат всичките си сили, ресурси и надежди в лечение на момчето в Китай, и поставят своите здравословни проблеми на заден план в името на детето си. Купуват къща в окаяно състояние, но въпреки усилията на Васил да ремонтира всичко сам, работата просто е прекалено много. На фона на тежката си съдба, самият Ивайло заявява: „С каквото мога, бих помогнал на други деца да са щастливи“.

Историята на семейството ще предизвика силни емоции и дори сълзи у Мария Силвестър и момчетата от бригадата, а веднага след като се запознаят с нея всички бързо ще запретнат ръкави за работа. Вдъхновена от любимите виртуални игри на момчето, с които то прекарва цялото си време, Мария ще се постарае да му направи една страхотна, запомняща се изненада.

С първите си крачки в обновения дом, бащата няма да скрие вълнението и благодарността си към бригадата, и ще оцени това, че те са вложили цялото си сърце в ремонта на дома им.

Изглежда, че ние направихме нещо за вас, но всъщност вие направихте нещо за нас“, ще сподели самата Мария Силвестър без да крие емоциите си, докато посреща семейството в новия им дом.

Споделете емоцията с новия епизод на „Бригада Нов дом“ и урока по човечност, който Ивайло ще подари на зрителите на bTV - тази събота от 20:00 ч.

Последни

Реклама