Pavell & Venci Venc впечатляват като тандем не само на сцената, но и в ремонта в новия епизод на "Бригада Нов Дом"

Смело момче кани Мария Силвестър и Влади Караджов да направят и неговия дом уютен - в четвъртък oт 21:00 ч. по bTV

Реклама

В новия епизод на обичаното от всички възрасти предаване на bTV - "Бригада Нов Дом", този четвъртък от 21 ч., едно смело 14-годишно момче на име Димитър, ще покани в малкото жилище, в което живее с майка си и болната си баба, да влязат Мария Силвестър и Влади Караджов, за да "направят те и неговия дом уютен". До този момент, тримата герои в епизода (Димитър, майка му Мариана и неговата баба Еми) живеят в един хол, който служи едновременно за спалня, кухня, баня и коридор. Един ден момчето вижда, че бригадата ремонтира друго жилище в блока, в който живее, и само решава да напише писмо до "Бригада Нов Дом". Когато емблематичните и усмихнати Мария и Караджов звънят на вратата им – изненадата и радостта на тримата е огромна.

"Това е най-малкото жилище, в което сме влизали, а малките обекти крият много изненади", ще възкликне бригадир Караджов щом прекрачи прага на дома им и види състоянието на тавана, плочките и влагата.
Митко е "мъжът в семейството" и въпреки, че е най-малък, той се грижи за своята баба още от 9-годишен, когато тя е диагностицирана с онкологично заболяване. Той е и голям помощник на майка си, а въпреки трудностите, теснотията и тежкото състояние на малкия апартамент, тримата успяват да бъдат усмихнати, мили и много скромни. Пред Мария и Караджов, Митко споделя, че мечтае най-силно за щастието на майка си и баба си, а те пък споделят, че мечтата им е той да има самостоятелна стая.

Този четвъртък, към екипа на Мария и майсторите мощно и звездно ще се включи популярното хип хоп дуо Pavell & Venci Venc’. Те са любими изпълнители не само на Митко, но и на баба му. От своя страна, двамата ще припознаят в историята на Митко, тази на семействата, в които те самите са отраснали и са отгледани само от жени. Силно мотивирани да помогнат, двамата се възхищават на смелостта на момчето и ще докажат, че са добър тандем не само в музиката, но и в ремонта, като се справят чудесно с мечето и четката, с ударната бормашина и в сглобяването на мебели. С искрените си усмивки и отношение, двамата ще спечелят сърцата и на цялата бригада, която в този епизод ще се самонарече не бригада, а банда, в тяхна чест. "Това е едно от най-смислените неща, които можем да направим", споделят гост-звездите, а как ще се справят и през какви премеждия ще преминат всички участници в епизода - зрителите на bTV ще разберат в четвъртък от 21:00 часа.

Ексклузивно съдържание от “Бригада Нов Дом” може да откриете и на страницата на предаването.

Последни

Реклама