Певицата Мария Илиева лепи тапети, слага плочки и боядисва “като песен” в новия епизод на “Бригада Нов Дом”

Един от най-трудните ремонти очаква бригадата на Караджов в четвъртък oт 21:00 часа по bTV

Реклама

Не една, а две усмихнати Марии - водещата Мария Сивестър и гост-звездата Мария Илиева, ще се развихрят в ремонта, почистването и подреждането на книги, в новия епизод на “Бригада Нов Дом” този четвъртък от 21:00 ч. по bTV. Лъчезарната певица на драго сърце ще подкрепи каузата на предаването с труда, усмивката и най-вече със сърцето си: “Вълнуващо и обогатяващо е участието ми в “Бригада Нов Дом” и съм щастлива, че имах възможност да направя нещо добро и да даря щастие”, споделя удовлетворението си тя. А зрителите ще се уверят, че две Марии на едно място са отличен отбор, особено в подреждането на над 1600 книги – собственост на семейството, представено в епизода.

 

Силна, борбена, образована и дисциплинирана е майката на четири деца – Теодора Хинкова, която след смъртта на съпруга й, който е полицай, също облича полицейската униформа. Тя отглежда сама децата си, възпитава ги отлично и успява да ги образова. Поли, Роси и близнаците Гери и Йордан са усмихнати, ученолюбиви и интелигентни и мечтаят да имат огромна библиотека вкъщи, защото за семейството знанието и книгите са най-важното нещо. И така, повече от 1600 книги ще бъдат грижливо изнесени преди ремонта и още по-грижливо подредени след него в новата библиотека.

 

Този четвъртък, един от най-тежките и трудоемки обекти очаква известната бригада, защото апартаментът на семейството е пълен с мебели и буквално е затрупан с всякакви вещи, събрани през годините. Всички те ще бъдат изнесени и пренесени “на ръка“ и без асансьор от и до петия етаж. Освен това, състоянито на апартамента е окаяно и навсякъде има хлебарки. Те  ще ужасят иначе бойната Мария Силвестър, но няма да уплашат Влади Караджов и майсторите. Но и в най-тежкия момент и в най-тежкия ремонт винаги има място за по една баничка с айрян, поднесена изненадващо от Мария Силвестър. Тя ще се превърне в повод за усмивка и ще даде нови сили на бригадирите в точния момент. А как ще приключи всичко това, как кака Поли ще погали на финала новата си кухня и какво ще обещае да приготвя в нея на семейството - зрителите на bTV  ще разберат в четвъртък от 21:00 часа.

 

 

Ексклузивно съдържание от “Бригада Нов Дом” може да откриете и на страницата на предаването:  https://www.btv.bg/shows/brigada-nov-dom/.

 

Последни

Реклама