Самотна баба и нейните внуци, изоставените от родителите си, са героите в новия епизод на „Бригада Нов Дом” в четвъртък в 21 ч. по bTV

В преобразяването на дома им се включва Мая Савова - на токчета, а Крум Савов дава бащински съвети

Реклама

В новия епизод на „Бригада Нов Дом” в четвъртък от 21:00 ч., зрителите на bTV ще се срещнат с баба Галя и нейните внуци – Лазар и Богомил, за които тя се грижи, след като истинските им родители се отказват от тях.

Много силна по дух, тя възпитава добри и отговорни момчетата, а тримата живеят в любов, уважение и разбирателство. Когато децата са малки, един ден майка им си тръгва, а скоро след това и баща им се отказва от тях. Преди това той ги завежда при майка си - баба Галя и ги поверява на нея. Оставя ги пред вратата без никакъв багаж, само по къси панталони. Така от години баба Галя е тяхна опора и всичко за тях в този живот. Наричат я „мама” и мечтаят тя отново да проходи, след инцидент и няколко операции на крака. Мечтаят също да си имат собствени легла, а домът им да е по-хубав и да му се радват.

Преди идването на Бригадата, апартаментът е в окаяно състояние – навсякъде има падащи тапети, мухъл, влага и е претрупано с излишни предмети и неработещи уреди.

„Щом сме се събрали, мисля, че доброто ще дойде”, казва Влади Караджов, когато посреща гост-звездите в епизода - Мая и Крум Савови. Те с радост се включват в каузата на „Бригада Нов Дом” и помагат с боядиване, сглобяване на мебели, почистване и подреждане на дома. Майсторите са впечатлени от Мая Савова, която пристига на обекта с широка усмивка и високи токчета, а Крум Савов дава ценни бащински съвети на отрасналите вече момчета.

Когато всичко е готово и семейството влиза в обновения си дом идва ред и на сълзите от радост. В този момент водещата Мария Силвестър предлага „помощ от приятел”, за да помогне на Лазар да се погрижи за проблемите със зъбите, захапката, усмивката и самочувствието си.

Новия епизод на „Бригада Нов Дом” гледайте този четвъртък от 21:00 ч. по bTV.

 

Последни

Реклама