Журналистът Жоро Тошев троши стари мебели и шпаклова със замах в новия епизод на “Бригада Нов Дом” - в четвъртък от 21:00 ч.

“За първи път влагам цялата си енергия да разрушавам и го намирам за изключително освобождаващо”, казва емблематичното лице на bTV

Реклама

В новия епизод на “Бригада Нов Дом”, този четвъртък от 21 ч., щастието ще се усмихне на един баща и трите му деца, които растат без майка, в изключително тежки условия, но с достойнство, любов и грижа един към друг. Зрителите на bTV ще се запознаят с Павел – баща (64 г.), Павел – син (17 г.) и дъщерите Латина (13 г.) и Мариела-Джулия (7г.). Четиримата живеят в порутен апартамент, където момичетата и баща им спят в хола, само синът е в отделна стая, а жилището и мебелите са в ужасно състояние. Ролята на домакиня в къщата се изпълнява от по-голямата дъщеря – Латина, която  чисти, пере, готви и се грижи за по-малката си сестричка. Павел - баща се грижи за прехраната, въпреки онкологичното си заболяване, последвалата операция и не доброто му здраве. Пламен младши също се включва в издръжката на семейството – учи, работи и помага на баща си, а освен това той тренира борба и смесени бойни изкуства. “За мен баща ми е пример за подражание”, казва той, а момичетата добавят: “За нас тате е всичко – родител, приятел, всичко”. Въпреки трудностите и ударите на съдбата, семейството е много задружно и сплотено, усеща се обичта и грижата им един за друг. Те не спират да се трудят и понасят съдбата си с достойнство – без да се оплакват и да мрънкат.

И точно достойнството им е най-силната мотивация за гост-звездата в епизода на “Бригада Нов Дом” в четвъртък - емблематичното лице на bTV - Георги Тошев. Той прегръща предложението да се включи в ремонта и да помогне на тези мили хора – интелигентни, с ценностна система и чувство за чест. Стъпвайки на терена, заедно с  бригадата и Мария Силвестър, той ще изненада всички с хъса и енергията, с които хваща чука и буквално “помита” с него старите мебели, които трябва да се унищожат. Журналистът намира това за “изключително освобождаващо” и сам се изненадва от удовлетворението си, защото за първи път влага цялата си енергия да руши, а не както до сега – да създава. “Участието ми в този проект е лична мисия, която промени мирогледа ми към другите, защото научих, че заедно можем да свършим всякаква работа, особено, когато имаме цел и мисия да помогнем”, споделя развълнувано той. Освен да руши обаче, Жоро Тошев ще се научи да шпаклова и замазва, като и в тези дейности той ще открие арт елемент и изкуство. Как ще продължи един от най-позитивните епизоди на “Бригада Нов Дом” за този сезон и какви изненади ще получи семейството от журналиста – зрителите на bTV ще разберат този четвъртък точно в 21:00 ч.

 

За ексклузивно съдържание от “Бригада Нов Дом” посетете и страницата на предаването:  https://www.btv.bg/shows/brigada-nov-dom/

Последни

Реклама