Башар Рахал: "Завръщане 2" е много по-забавен от първия филм

Башар Рахал и Райна Караянева за "Завръщане 2", "Чичо Коледа" и "Сърцето на машината"

Реклама

Позитивната и влюбена двойка Башар Рахал и Райна Караянева разказа в студиото на COOL…T за своите творчески планове, които включват три филма, стихосбирка и предстоящ нов сценарий.

Скоро предстои премиерата на „Завръщане 2“ – филм, за който Башар сподели: „Филмът е изключително позитивен. Много сме горди с този филм с Ники и цялата група, и целия екип, актьорският състав се уголеми…“.

Актьорът и продуцент разкри, че преди няколко дни е гледал първия монтаж на лентата и дава заявката, че „филмът е по-забавен от първата част…“. Той добави още, че основният конфликт този път е между него и героя на Сашо Кадиев, когото отново ще видим в забавна и хумористична светлина.

„Има много подлинии, много подистории, които се развиват“, добави още Башар.

„Завръщане 2“ ще бъде представен в средата на февруари с премиери в четири български града - София, Пловдив, Варна и Бургас, а по кината тръгва от 18 февруари. За екипа на лентата след това предстои и европейско турне. За феновете на историята, продукцията организира много игри в социалните мрежи, от които могат да си спечелят както билети за прожекция, така и много други награди.

Какво още разказаха Башар Рахал и Райна Караянева в "COOLt", вижте във видеото.