Един от най-обичаните сериали от близкото минало - "Трима братя, три сестри" се завръща на екран

А певицата Селин Дион отмени шоуто си в Лас Вегас

Един от най-обичаните сериали от близкото минало - "Трима братя, три сестри" се завръща на екран

Реклама

Певицата Селин Дион отмени шоуто си в Лас Вегас. В официално изявление, публикувано в Инстаграм, изпълнителката написа, че заради силни и постоянни мускулни спазми се налага да прекрати репетициите.

Един от най-обичаните сериали от близкото минало - "Трима братя, три сестри" се завръща на екран. Тази седмица беше публикуван първият трейлър на продължението на хитовата теленовела, което ще направи своята премиера през 2022-ра година.

На 20 октомври 1955г. излиза последната част от великата трилогия "Властелинът на пръстените". Третият том от поредицата на Джон Толкин носи заглавието "Завръщането на краля".

Само 4 години по-късно - на 23 октомври 1958 за първи път светът се запознава и със "Смърфовете". Поредицата комикси на белгийския илюстратор Пейо започват да излизат в седмичника "Спиру", а впоследствие са издадени няколко десетки самостоятелни албума.

На същия ден, но точно 60 години по-късно, на голямия екран се появява най-успешният музикално-биогарфичен филм на всички времена - "Бохемска рапсодия". Историята на легендарната група Куийн и техния неповторим фронтмен Фреди Меркюри успя да привлече близо 1 млрд. долара приходи в бокс-офиса, а Рами Малек, който изигра Меркюри спечели "Оскар" за най-добър актьор.