Емилия: Нямах самостоятелна песен толкова дълго време, защото не можех да намеря хубавата песен

Певицата прие поканата на екипа на "COOLt" и днес е в студиото на предаването, за да разкаже повече за хитовата си песен "Прощавам ти" и новия си албум "Турболенция"

Емилия: Нямах самостоятелна песен толкова дълго време, защото не можех да намеря хубавата песен

Реклама

Екипът на "COOLt" беше на снимачната площадка на най-новия видеоклип на Емилия към песента "Прощавам ти".

"Това е едно парче, което много харесах. Автори са Весела Думанова и Даниел Ганев. Много се гордея, че е на български автори. Много се надявам да бъде водеща песен в поп фолка. То е пилотно парче от албума "Турболенция". Много съм щастлива, че завърших този албум. Мисля, че клипът ще стане много красив", разказа Емилия на снимачната площадка.

Певицата прие поканата на екипа на "COOLt" и днес е в студиото на предаването, за да разкаже повече за хитовата песен и новия си албум.

"Нямах самостоятелна песен толкова дълго време, защото не можех да намеря хубавата песен. За мен е много важно да не пускам еднодневки, да не пускам песни, в които просто Емилия да присъства в YouTube или социалните мрежи. Не искам това да бъде казано за мен. Искам всяка една песен, която пускам да бъде наистина силна. Усетила съм я и затова съм направила. "Прощавам ти" доказа, че трябва да си изпипам нещата и когато не харесвам нещо, по-добре да не пускам нищо", признава Емилия.

Какво би простила изпълнителката, какво още ще чуят феновете й в новия й албум и защо реши през 2024 година да си даде малка почивка?