Енрике Иглесиас и Анна Курникова станаха родители за втори път

И още новини за бебета и родители

Реклама

Започваме направо с новините за някои млади майки и татковци. Поп звездата Енрике Иглесиас и тенисистката Анна Курникова са станали родители за втори път. Радостната вест съобщи братът на Енрике - Хулио Иглесиас Младши. В свое радио интервю той издаде, че е станал чичо отново на третото дете на двойката, което съвсем скоро се е появило на бял свят.

А у нас шампионът ни по мотоциклетизъм Ангел Караньотов и неговата приятелка - първата жена дрифт пилот у нас, Ива Русинова, са станали родители. Това съобщи таткото в социалните мрежи. "Борис Ангел Караньотов се роди на 5-и февруари. Това са най-емоционалните и хубави дни в живота ми. Това, което преживях и изпитах, е незаменимо и неописуемо", написа таткото благодари на лекаря, изродил самия него и сега неговия син.

И към една млада майка - певицата Поли Генова отпразнува 33-тия си рожден ден във Верона. Не става ясно дали пътуването е било заедно с малкия Даниел и таткото Джоузеф, но изглежда Поли е прекарала няколко дни в Италия, тъй като публикува и снимка от Милано. А по случай рождения си ден певицата написа: "Никога не съм се чувствала по-добре. Казват, че душата, достигайки тази възраст, никога повече не остарява, така че каквото било - било. Най-хубавото тепърва предстои."