Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха

Вижте още любопитни новини от света на шоубизнеса

Реклама

Близначката Влади от дуета Алекс и Влади се сгоди. С тази снимка от Венеция певицата обяви годежа си с дългогодишния си приятел и продуцент - Стефан от Янг Биби Янг. "Лудата любов минава бързо, а любовта между двама луди - никога!", написа Влади. Честито и от нас!

А в Холивуд една приказка обаче е към своя край. Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха. След 4-годишна връзка най-красивата двойка сложи край на любовта си. Според списание "Пийпъл" още след излизането на филма "Роди се звезда" нещата между Брадли и Ирина не вървели. Той често не намирал време за семейството си, а Ирина отдавна се е изнесла от общото им жилище. Двамата имат двегодишна дъщеря Леа.

И като заговорихме за наследници, през седмицата певицата Мария Илиева показа за първи път сина си Александър. Знаете, изпълнителката се готви за турне и написа под снимката, че поддържа форма не само във фитнеса, но и със спорта "тичане след бебе".

А колегата на Мария - Криско, издаде през седмицата новия си клип към песента "Да или не". Във видеото се вижда бременното коремче на приятелката на Криско - Цвети, с което двамата потвърдиха, че ще стават родители. Честито и на тях!