Излезе трейлърът на новия филм на Мария Бакалова, озаглавен "Bodies, Bodies, Bodies"

Момичетата от групата "Little Mix" обявиха, че последният концерт от турнето им ще бъде излъчван на живо в YouTube в знак на благодарност към многобройните си почитатели

Реклама

Днес започват репетициите на 40-те страни участнички в "Евровизия" на голямата сцена в Торино, а така наречената евровизионна седмица, когато ще се проведат двата полуфинала и големият финал на конкурса, ще бъде белязана и от първото евровизионно парти в София.

Тази седмица се появи първият трейлър на новия филм на Мария Бакалова, озаглавен "Bodies, Bodies, Bodies". В лентата номинираната за "Оскар" актриса си партнира с имена като Аманда Стенбърг и половинката на Ким Кардашиян Пийт Дейвидсън. Филмът проследява вечерта на едно тийнейджърско парти, което се превръща в ужасяващо, след като завършва с убийство.

Момичетата от британската група "Little Mix" обявиха, че последният концерт от настоящото им турне "Конфети" в лондонската "О2 Арена" ще бъде излъчван на живо в YouTube в знак на благодарност към многобройните почитатели на групата за тяхната подкрепа през последните 10 години. Шоуто, което ще се състои на 14 май, ще бъде последното на бандата преди Пери, Джейд и Лий-Анн да сложат край на приказката "Little Mix", поне засега.