Лейди Гага беше звездата на премиерата на "Домът на Гучи"

Своята световна премиера направи и нова песен с участието на двама музиканти от легендарните Бийтълс

Лейди Гага беше звездата на премиерата на "Домът на Гучи"

Реклама

Тази седмица в Лондон се състоя дългоочакваната премиера на драмата "Домът на Гучи", която разказва смущаващата истинска история на фамилията, управляваща популярната италианска модна къща.

Своята световна премиера направи и нова песен с участието на двама музиканти от легендарните Бийтълс. Парчето, в което участие взимат Ринго Стар и Джордж Харисън, е записано през далечната 1968-а година по време на почивките между записите на Hey Jude.

За финал обръщаме поглед към предстоящите празници - преди няколко дни безспорната кралица на Коледа Марая Кери зарадва почитателите си с нова коледна песен - Fall in Love at Christmas, заедно с Калийд и Кърк Франклин.

Връщаме се назад във времето - към 10 ноември 1969 година. На този ден се състои телевизионната премиера на любимата поредица на няколко поколения - Улица Сезам.

На същия ден, но 21 години по-късно, излиза легендарната първа част на филмовата поредица "Сам Вкъщи". Лентата бързо се превръща в хит и става абсолютно неизменна част от коледния сезон по цял свят.

И накрая завършваме с музика. Едно парче, което ни върна във времето на диско и фънк хитовете, празнува своята 7а годишнина. Uptown Funk на Марк Ронсън и Бруно Марс се ражда, докато певецът е на турне в Америка.