Мария Илиева с турне "Всичко - най-доброто от Мария Илиева"

Гласовитата певица допусна екипа на предаването на една от първите репетиции преди началото на турнето на 9 юли в Пловдив

Мария Илиева с турне "Всичко - най-доброто от Мария Илиева"

Реклама

Поп певицата Мария Илиева тръгва на турне.

"Всичко - най-доброто от Мария Илиева" ще представи най-големите хитове на гласовитата певица. На концертите в страната Мария ще се качи на сцената заедно с едни от най-добрите музиканти у нас.

"Започваме с Европейската столица на културата - Пловдив, на 9 юли. Никога не съм имала самостоятелен концерт в Античния театър и за мен вълнението е особено голямо, защото той е едно от най-прекрасните места", сподели певицата.

"На 14 юли следва Летният театър в Бургас. На 16 юли съм в Летния театър във Варна. Съвсем скоро ще обявим дата във Велико Търново. Кулминацията е на 22 октомври в зала 1 на НДК", допълни тя.

"Благословена съм с една много устойчива в отношението си към мен публика. Това е голяма привилегия", каза Мария Илиева.

Публиката ще чуе емблематичните „Лунен сън”, „Нищо”, “Alright”, „Сама”, „Крадена любов”, „Чуваш ли ме”, “I Like”, „Играя стилно”, „Нека вали”, „Всичко” и др. под нов аранжимент, за който се е погрижил пианистът Милен Кукошаров. Музикален директор на поредицата концерти ще бъде Георги Янев, с който Мария Работи още от времето, в което е начинаеща певица.