Мелани Грифит - в перфектна форма на 61 години

А 10 години по-младата Селин Дион пак шокира с избора на тоалети

Мелани Грифит - в перфектна форма на 61 години

Реклама

Лятото вече е в разгара си и ако все ощe не сте направили плажно тяло, ето няколко упражнения от 61-годишната Мелани Грифит. Актрисата сподели видео в Инстаграм с изтощителна тренировка и показа как поддържа перфектната си физическа форма на тези години. Мелани Грифит тренира с един и същ треньор от 7 години и явно именно в постоянството е ключът към успеха ѝ.

А 10 години по-младата Селин Дион пак шокира с избора на тоалети. Певицата е специален гост на почти всички ревюта на Седмицата на модата в Париж, но типично в неин стил прикова погледите повече от моделите на подиума. Екстравагантните тоалети, с които се разходи из парижките улици, не останаха незабелязани от фотографите и естествено са едни от най-коментираните по време на седмица на модата.

За разлика от Селин Дион, тенисистът Григор Димитров изобщо не желае никакво медийно внимание. Българинът отказа да се яви на пресконференцията след петсетовата загуба от съперника си - французина Корентен Муте на "Уимбълдън". Според правилника, ако има заявен интерес от медиите към даден тенисист, той е длъжен да говори пред тях. Димитров обаче отказал. Първата ни ракета ще бъде глобен за поведението си между 1000 и 3000 паунда.