Михаела Маринова и Александър Дюлгеров: Любов като в приказките

Певицата и футболистът са заедно от около две години

Реклама

Той е на 29, тя само на 21, но това не им пречи да са сериозни в отношенията си. Заедно са повече от 2 години.

Певицата Михаела Маринова и футболистът на "Етър" Александър Дюлгеров избраха да разкажат за любовта си пред камерата на "COOL..T" и то в дома си в София, в първото си телевизионно интервю заедно. Виждаме се в навечерието на празника на влюбените, за който казват, че винаги си подготвят изненади.

"Един път я изненадах като си направихме среща без да знае тя къде ще отидем, с кого ще дойда, в колко часа. Всичко беше на самия ден. Тя очакваше във всеки един момент нещо да се случи, беше доста вълнуващо", разказа Александър.

"Накрая получих смс с адрес, на който трябва да отида. И там ме чакаше голяма изненада - монтирано филмче с всички наши спомени. Той по принцип си е романтик, колкото и да го прикрива, си е такъв", допълва певицата.

Александър признава, че често се прибира с цвете за любимото момиче и не го приема като романтичен жест, а просто като начин, по който показва за Михаела, че я обича. Двамата се запознават преди малко повече от две години на вечеря с общи приятели. Нито Михаела е знаела, че Александър е футболист, нито той е разпознал в нея известната певица. Той се впечатлил от скромността и естествеността ѝ.

В момента певицата е готова с първия си самостоятелен албум озаглавен "Стъпка напред", чието представяне ще бъде в "Sofia Live Club" на 26 март.

И въпреки, че жълтите медии ги сгодиха малко след Нова година и двамата са категорични, че на този етап това е стъпка, която не им предстои.