Момчетата от "Music, Travel, Love": Музиката ни е страст, причината да се събуждаме всяка сутрин

Талантливите братя Боб и Клинт Мофат от Music Travel Love разказват за вълнуващите подробности около своите музикални кавъри

Реклама

YouTube звездите Music, Travel, Love ни разказват за популярните кавъри на най-романтичните песни. 

Музиката, пътешествията и любовта са трите най-значими неща за близнаците Боб и Клинт Мофат. А бонусът в творчеството на братята са красивите дестинации, на които снимат.   

"Музиката е голяма част от живота ни, нещо, на което се наслаждаваме. Музиката ни е страст, причината да се събуждаме всяка сутрин. Пътуването е нещо, което винаги сме обичали да правим. Нещо, което разширява кръгозора ни и ни носи много невероятни изживявания. Любовта я свързваме със семействата си. Клинт има прекрасно момиченце и съпруга и аз също имам невероятна съпруга. Освен това, нашите роднини и фенове. Казахме си нека обединим тези три аспекта и да правим музика за любов на красиви места" споделя Боб.

Снимането и изпълняването на музика на подобни красиви места не е толкова лесно и безпрепятствено, колкото изглежда.  

Когато снимат видео в Колорадо, на езерото Беър между Денвър и Аспен, един от най-лошите студени буреносни дъждове завалява и осуетява снимките. 

За двамата изпълнители светът е невероятно място, с безкрайно много красота, а творчеството им помага постоянно да си напомнят колко прекрасни кътчета се крият на Земята.