Най-доброто от "COOL...T" (1 част) - 04.07.2020 г.

Дивна и Кристин - приятелство, което оцеля

Реклама

Година и два месеца след тежката катастрофа на пътя Русе-София, певицата Дивна и моделът Кристин Илиева гостуват за първи път в телевизионно студио. Това е и първото общо интервю, което двете приятелки дават след инцидента, при който Кристин пострада тежко и едва не изгуби крака си.

12 март е датата, която беляза приятелството на двете млади момичета завинаги. Година и два месеца по-късно, на 12 юни певицата Дивна организира благотворителен концерт с цел събиране на средства за Кристин. Младото момиче и семейството й имат нужда от финансова помощ, за да продължи лечението й в турска болница.

Кристин и Дивна разказаха в студиото на COOL..T, че първата им среща след катастрофата е била месец след това.

"Имаше моменти, в които тя имаше повече нужда от мен, отколкото аз имах нужда от нея. Това заздрави нашите отношения", казва Кристин.

"Тя беше камъкът, скалата, която ми каза: Няма да те оставя, всичко ще бъде наред”, допълва Дивна.

„Аз се преродих по някакъв начин. Ако е имало нещо лошо в мен, то изчезна напълно. Освен доброта, нищо друго не ни трябва на този свят”, казва Кристин.

В студиото на COOL..T Кристин Илиева сподели, че е преминала през 23 операции, 19 от които с пълна упойка.

Лекарите от болницата в Турция, където тя лекува десния си крак не могат да кажат с точност колко още операции ѝ предстоят, защото състоянието на крака се променя. Те действат стъпка по стъпка. Има липса на мускул, тъкан и множество сраствания, поради което Кристин не може да сгъва крака си повече от 30 градуса.