Най-доброто от "COOL...T" (1 част) - 18.07.2020 г.

Явор Янакиев е носител на титлата "Рапър на годината" цели 6 пъти

Реклама

От 4 декември в книжарниците ще може да откриете една нова книга. Тя е автобиография, написана е много лековато, така се и чете, а на корицата ѝ има човешка глава. Тя прилича повече на Аватар от филма на Джеймс Камерън, но изненадващо напомня и на Гай Юлий Цезар. Всъщност това е автобиографията на рапъра 100 кила, който типично за самия него се шегува, че може би е единствения човек написал книга преди да завърши средното си образование (това е истина) и преди да е прочел такава (това вече наистина е шега).

"Книгата започва от детството ми. Аз съм израсъл без родителски контрол - това си е свобода. После в бизнеса, без продуценти, компании и всякакви хора, които да ми дърпат конците и да ми казват: "Така сега не се прави, не може да си кръстиш песента "Гугутки по масата". За мен можеше всичко, защото бях предпочел да мина пътя си сам. Разбира се, това си носи своите последствия и вместо да съм известен след 5 години и богат. То след 15 аз съм просто известен, но не богат", разказа рапърът в студиото на "COOL..T".

Явор Янакиев е носител на титлата "Рапър на годината" цели 6 пъти. Никой друг не е получавал отличието толкова много пъти. В интервюто си за "COOL..T" 100 Кила споделя и за сбъдването на една мечта - тази да има собствен дом. В момента си строи малка къща във Варна, в която смята да живее с дългогодишната си приятелка.