Най-доброто от "COOL...T" (1 част) - 23.05.2020 г.

Ирина Флорин работи по новия си албум, който ще бъде представен през есента. Тя представи и първи сингъл с видеоклип от него

Реклама

Ирина Флорин и рапърът Homelesz не са се видели нито веднъж по време на записа на новите си съвместни песен и видеоклип - "Тя", римейк на класическо парче на "Трамвай номер 5". Това разказа певицата по време на гостуването си в предаването "COOL..T" по bTV.

Запознали се едва преди няколко дни. Рапърът също трябваше да гостува, но поради здравословни промени в последния момент не успява.

"С Томас Homelesz се запознахме много скоро. Аз записах своята част от песента в мое студио, той си записа в негово. Видеото също отделно заснехме. Той си имаше негов снимачен ден, аз свой. Не сме се засичали по време на работата на песента.", разказва Ирина.

Рапърът Homelesz стана най-популярен с общата си песен с Ицо Хазарта - "Имам човек". И тя, както и "Шшш..." е на тема корупция. "Това определено е търсен ефект, защото песента е саунтрак към новия български филм "Ятаган", а там основна тема е корупцията. Като цяло този стил музикален отразява недъзите на обществото.", казва певицата.

Ирина Флорин работи по новия си албум, който ще бъде представен през есента. А в началото на април ще представи първи сингъл с видеоклип от него.