Най-доброто от "COOL...T" (2 част) - 29.08.2020 г.

Припомняме ви разговора с група "No More Many More"

Реклама

Задавали ли сте си този въпрос: Ако насън вървим, ще стигнем ли донякъде? Мето, Радо, Камен, Иво и Петър от "No more many more" питат това в новата си песен. Момчетата държат на хубавата музика, социално ангажираните текстове и посланията, написани от автора Методи.

"Случвало ми се е няколко пъти, на всички хора може би, да се събудят и да не знаят реалността ли е това или не. По една две седмици турнета, в които се събуждам на разни места и не знам какво става. Идеята се завъртя около това нещо и ми беше интересно да измислим визията преди аудиото. Идеята беше и видеото и аудиото да са като сън", обяснява рокаджията.

Песните на "No more many more" са притегателна сила за малки и големи. Методи и Радо споделят, че много често на свирения на живо в публиката има деца, а те водят и родителите си.

От около 2 години и половина момчетата се грижат за легендарното ни студио "Балкантон". Освен че тук правят и записват музиката си, те са се заели и с реставрирането на голяма част от овехтялата техника и зали. Докато бяхме там записаха песен, която ще влезе в новия им албум. "No more many more" се опитват и да помагат на други изпълнители, на които няма кой да подаде ръка.