Най-доброто от COOL...T - 20.06.2020 (3 част)

Сексапилният поп изпълнител Джей Мали: Когато за първи път се качих на сцена, бях още дете, бях уплашен

Реклама

Той живее в Маями, въпреки че е роден в Хавана. Когато е на 12, със семейството му се местят в Щатите. Тогава започва да се занимава и с музика. Кариерата му започва, когато е на 17. Първоначално прави музика за други изпълнители, а по-късно решава да пише песни и за себе си. Тогава Марио Пералта става сексапилният поп изпълнител Джей Мали.

„Джей е моето презиме, "мали" идва от испанската дума "мало", което означава "лош". Когато бях малък, семейството ми често ме наричаше "малито", защото бях много палаво дете. И така реших това да е псевдонимът ми", разказва той.

Джей Мали пише първата си песен на 12, но първия си запис прави на 16. Качва се за първи път на сцена още като дете и казва, че въпреки, че много се притеснявал, чувството било невероятно. С увеличаването на репертоара му и годините се увеличава и броят на татуировките по тялото му.

„За мен татуировките са изкуство, също като музиката. Всяка една татуировка по тялото ми има значение, има молитви, има неща, които харесвам. Тук е всичко, в което вярвам.” – сочи тялото си Мали.

С атрактивния си външен вид и лесно влизащите под кожата мелодии Джей Мали бързо става любимец на публиката. Обича да експериментира и често прави колаборации с различни изпълнители. Последното му парче "Бомбон бебе" е продуцирано от румънския хитмейкър Кости. Той е работил със световноизвестни звезди като Шаги, Стинг, Деди Янки, Енрике Иглесиас и голяма част от родните поп-фолк певици.

За записа на "Бомбон бебе" той кани Джей Мали и Емилия. Но нито един от тримата не участва във видеоклипа. За три седмици песента има половин милион гледания в ютюб, за това и Джей Мали не изключва възможността да направи още една песен с Кости и Емилия.

Вижте най-интересното от изминалия сезон на "COOL...T".