Най-доброто от "COOL...T" (3 част) - 04.07.2020 г.

Аня Пенчева и Стефан Данаилов в "Актрисата"

Реклама

Големият Стефан Данаилов се завърна на театралната сцена в дългоочакваната премиера на постановката "Актрисата". Примата Аня Пенчева е в главната роля на актрисата Лилия Мартин, която изиграва последния си спектакъл на сцена и се сбогува с почитателите си. Около това решение на героинята в гримьорната ѝ се завихрят шеметни ситуации, предизвикани от вихрения ѝ живот на сцената и извън нея.

В ролята на агента на звездата е Ненчо Илчев. "Много ми беше мило, защото се върнах 25 години назад и с такова голямо удоволствие бях студент и отново репетирах с моя любим учител!", разказа той.

Продуцентът Кирил Кирилов е събрал блестящ актьорски състав: "Зрителите са много впечатлени и от Аня, и от Стефан, и от всички колеги. Аз толкова хора не съм виждал след спектакъл да чакат и наистина има всенародна любов."

Актьорът Кирил Ефремов влиза в ролята на бившия по-млад съпруг на примата: "Това е шанс и късмет, който не се пада всеки ден - да работиш със Стефан Данаилов и с Аня Пенчева в Народния театър е прекрасно изживяване."

С тази пиеса звездата на Народния Аня Пенчева изкушава Стефан Данаилов да се завърне на сцената. Актрисата признава, че работата с големия актьор е много лесна, още повече, че освен артист и постановчик, той е и ментор и приятел: "Последните две години бяха най-щастливите за мен в професионално отношение, защото срещнах продуцента Кирил Кирилов и мисля, че моето време започва сега и всички хубави неща ми предстоят. Така че не ми минава въобще през мисълта да се отказвам, както моята героиня."