Най-доброто от "COOL...T" (3 част) - 23.05.2020 г.

Младата майка Поли Генова разказа още в студиото на COOL..T, че нейните родители са гледали едногодишния Даниел, докато тя е била във Финландия

Реклама

Преди дни певицата Поли Генова се върна от Финландия, където бе част от международното жури, което избира коя да е песента, представяща страната на конкурса "Евровизия". Певицата прекарва два дни в Тампере, където заедно с още 7 доказани музикални професионалисти избират песента на Аксел - Looking back.

"Моя много добра приятелка - Криста Зигфриц, тя беше водещ на събитието и ме покани. С нея се запознахме на някое от турнетата из Европа. Аз съм безкрайно впечатлена от финландската телевизия, от самата продукция, качеството на работата-много високо ниво на работа", разказа певицата.

Изборът на песен преминава под формата на шоу в рамките на 2 часа, които се излъчват по националната телевизия на Финландия без рекламни паузи. 8-членното жури има възможността да чуе песните предварително, но само като аудио. На самия концерт на живо те решават: "Това е една генерална репетиция и за самите участници. Така че да може журито да гласува виждайки какво реално ще се случи на "Евровизия". Като цяло с журито бяхме единодушни, че това е песента, която трябва да отиде на конкурса."

Преди седмица и България излъчи своя представител на международния конкурс. Виктория Георгиева ще ни представи с песента Tears getting sober.

Поли Генова пожела на Виктория Георгиева да стигне до финал: "Шанс винаги има, но стигнеш ли на финал напрежението е огромно. Трябва да имаш сериозен контрол на адреналина в теб. Всичко зависи от представянето на артиста. На нас може много да ни харесва един видеоклип, една песен, но това представено на живо на сцена с шоу, което се заснема и с това, което трябва да дадеш в 3 минути."

Младата майка Поли Генова разказа още в студиото на COOL..T, че нейните родители са гледали едногодишния Даниел, докато тя е била във Финландия. Тази неделя ще правят прощъпулник на момченцето, което току-що е проходило.