Най-доброто от COOL...T: Поп звездата Фейди

И още: Михаела Маринова и Александър Дюлгеров

Реклама

Над 11 милиона гледания за 3 седмици и пореден тотален хит за австралиеца Фейди. 32-годишният изпълнител от ливански произход често преплита в текстовете си майчиния си арабски език и в новата хитова колаборация с румънската певица Антония отново е верен на себе си.

Фейди бе в България за пореден път. Казва, че му харесва тук, харесва и хората и за това не пропуска да ни посети всеки път, когато промотира нов проект. "Няма по-хубаво чувство от това, че си оценен. Работиш много усилено върху нещо, влагаш сърце, емоции и когато попиташ някой: хареса ли ти песента? И започваш да се чудиш: ах, какво ще каже. И ако не, тогава си леко разочарован", казва певецът.

"Веднага щом пусна песен, се залепвам на коментарите, защото съм любопитен в каква посока ще отидат нещата. В посока "обожание" или пък посока: "Ами...не е зле", споделя той.

"В началото няма натиск, правиш каквото обичаш и каквото искаш и тогава имаш всички мечти и надежди на света. В момента, в който вкусиш успеха, искаш пак и пак. И губиш истинското. Сега е различно. Осъзнал съм, че съм го изгубил преди няколко години и си казах: какво се случва с мен? Това не съм аз. Ще правя музиката, която аз обичам, без да мисля дали ще стане хит и дали хората ще я харесат. Така беше в началото и така хората се влюбиха в мен", разказва Фейди.

Поп звездата даде специално интервю за предаването "COOL..T".

Той е на 29, тя само на 21, но това не им пречи да са сериозни в отношенията си. Заедно са повече от 2 години.

Певицата Михаела Маринова и футболистът на "Етър" Александър Дюлгеров избраха да разкажат за любовта си пред камерата на "COOL..T" и то в дома си в София, в първото си телевизионно интервю заедно. Виждаме се в навечерието на празника на влюбените, за който казват, че винаги си подготвят изненади.

"Един път я изненадах като си направихме среща без да знае тя къде ще отидем, с кого ще дойда, в колко часа. Всичко беше на самия ден. Тя очакваше във всеки един момент нещо да се случи, беше доста вълнуващо", разказа Александър.

"Накрая получих смс с адрес, на който трябва да отида. И там ме чакаше голяма изненада - монтирано филмче с всички наши спомени. Той по принцип си е романтик, колкото и да го прикрива, си е такъв", допълва певицата.

Александър признава, че често се прибира с цвете за любимото момиче и не го приема като романтичен жест, а просто като начин, по който показва за Михаела, че я обича. Двамата се запознават преди малко повече от две години на вечеря с общи приятели. Нито Михаела е знаела, че Александър е футболист, нито той е разпознал в нея известната певица. Той се впечатлил от скромността и естествеността ѝ.

В момента певицата е готова с първия си самостоятелен албум озаглавен "Стъпка напред", чието представяне ще бъде в "Sofia Live Club" на 26 март.

И въпреки, че жълтите медии ги сгодиха малко след Нова година и двамата са категорични, че на този етап това е стъпка, която не им предстои.