Най-доброто от COOL...T: Росен Ненчев: любимецът на Хосе Карерас

И още избрани моменти

Реклама

На прощалното си турне в два от градовете - София и Атина, изключителният Хосе Карерас излиза на сцената с български оперен певец. Публиката е във възторг, а медиите питат кой е любимецът на единия от Тримата тенори?

Нищо не може да се сравни с вълнението от това да застанеш пред 12 000 души в най-голямата зала в България и да пееш със своя идол. Най-щастливият момент в живота, сбъдната мечта. Така описва Росен Ненчев усещането да застане рамо до рамо с един от най-великите оперни певци в света - Хосе Карерас.

Цяла година да е Коледа - това може би е мечта освен на всички деца и на всички скиори, и на тези, които имат приключенски и романтичен дух! За духа на Коледа спомага обстановката в най-северната част на Европа. Там още има лампички навсякъде, разказва София Стоева. „Коледната елха в центъра на града е още украсена и аз смятам, че така трябва да е, защото Лапландия е точно това!“, казва тя.

София е на 27 години. Страстта в живота й е да кара туристите да обикват мястото, на което са отишли. Така е правила дълго на българското Черноморие. Тази година решава да замени водата със снега – отива в курортния град Леви, където освен всичко необичайно има и 43 ски писти. Взимат я не просто като аниматор, а на по-висок пост, да организира всички туристически групи.

За втора поредна година у нас се проведе конкурс за драг кралица. Това са мъже, често хомосексуални, но не задължително, които влизат в преувеличен сценичен образ на жена. Правят го за шоуто и за да се забавляват.

У нас най-известната драг кралица е Дженифър Бенедикшън, която от миналата година организира и конкурс за драг кралици. Претендентките са от цялата страна, 7 на брой, представят се в три тура. В първия всяка от тях решава как да излезе на сцена, във втория кръг показват таланта си, а в третия се представят с пищни вечерни рокли.

"Най-важният кръг е втори кръг, защото те там показват себе си, своите умения на сцена. Това не е бюти конкурс, а конкурс за таланти. Няма тур по бански, все пак сме мъже в токчета и рокли", разказва Дженифър Бенедикшън.