Нели Рангелова и Георги Христов с трета дуетна песен

Двамата изпълнители готвят и албуми, с които да зарадват своите почитатели

Нели Рангелова и Георги Христов с трета дуетна песен

Реклама

Нели Рангелова и Георги Христов са отново заедно в дуетна песен - "Когато се огледам в очите ти". За първи песента беше представена по време на концерта на Нели Рангелова - "На бис" през октомври в Софийска опера и балет. Музиката към песента е на Невена Пейкова, текстът е на Джина Дундова - Панчева, аранжиментът е на Георги Милтиядов.

"Хубавата музика остава във времето и хубавата музика е тази, която достига до сърцата на хората. Всичко друго е мъртвородено. То съществува ден, два, три, месец, година, налаг го, пускат го, обаче то се забравя. Не остава!", каза Георги Христов.

На 27 април в Зала 1 на НДК той ще зарадва публиката с юбилеен концерт. Освен това двамата изпълнители готвят нови албуми.

"Фактът, че толкова много хора ни харесват, ме радва и това е един коледен подарък за мен", признава Нели Рангелова.

Двамата изпълнители са много близки приятели от дълги години.

"С Нели през тези всички тези години не сме имали какво да делим, защото аз ценя това, което е тя, а тя цени това, което съм аз. Ние се подкрепяме, ние си даваме креативни съвети, определено се критикуваме и не се сърдим. Ние дори се е и караме, но днес се караме, утре се сдобряваме, защото спорим за творчески неща", сподели Георги Христов.