Новият албум на "Red Hot Chiili Peppers" оглави класацията на "Билборд"

Вижте повече във видеото

Реклама

Традиционно започваме с музика и едно голямо и очевидно повече от успешно завръщане - новият албум на групата "Red Hot Chiili Peppers" оглави класацията на "Билборд" 16 години след "Stadium Arcadium", който застана начело на престижния чарт през 2006-а. "Unlimited Love" ще бъде придружен и от световно турне, чийто старт ще бъде на 4-и юни в Испания.

И към едно друго завръщане, което очакваме скоро - любимата ни Никол Шерцингер обяви, че е готова със солова музика след отмяната на турнето на "Pussycat Dolls". В интервю певицата сподели, че е на финалната права на подготовката на нов албум, който ще носи името "Warrior", а след неговата премиера, се очаква Никол да зарадва почитателите си и със самостоятелно турне.

Сигурни сме, че албумите на Red Hot Chilli Peppers и Никол Шерцингер ще бъдат сред номинираните за престижните награди на "Билборд" през 2023-а. Тази година обаче първенец по номинации е канадският изпълнител The Weeknd с цели 17, а с 4 по-малко след него се нарежда Doja Cat. Списъкът с номинирани стана ясен тази седмица, а церемонията по раздаването на статуетките ще се състои на 15 май в Лас Вегас.