Папи Ханс: Никога не съм харесвал парчето "Кекс"

Папи Ханс говори за сравненията с Фики в новото си парче "Стига", за това, ще напише ли скоро нова книга, и какво го впечатлява в едно момиче пред Поли Гергушева в "COOL..T"

Реклама

"Много трудно е да бъдеш забелязан. И ако трябва да съм честен, бях напълно наясно, че това парче ще стане голям хит. Сега не го харесвам особено. Много трудно е да направиш такова парче. Който си мисли, че просто можеш да се разлигавиш и да направиш Кекса, не е прав. Иначе щеше да има друго парче преди това, а то е първо по рода си" - така коментира летящия си старт Папи Ханс.

След "Кекса" той направи още две хумористични парчета - "Мама каза" и "Супер палав". Направи обаче и две романтични - "Твой", написана по негова лична история и посветена на момиче, което обича и най-новата му - "Стига", посветена на изневярата.

"Има два вида изневяра-такава, която знаеш, че връзката е време да приключи и такава, която е просто глътка свеж въздух. Всичко ми се е случвало", разказва изпълнителят.

Папи признава, че в момента няма момиче до себе си и му е много трудно да се довери на такова: "Много хора искат да влязат в живота ти, но по грешната причина. Те си мислят, че те познават, ти си много интересен. Аз не мога да повярвам на някой, ако той ми каже, че ме харесва много. Понякога хората са влюбени в аурата около тебе, в това, какво означава да бъдат с теб. "

А за всички почитателки на писателя Константин Трендафилов, Папи обещава, че ще има следваща книга, но не се ангажира с това кога ще я напише. В момента се е фокусирал върху музикалната си кариера.