Поп певицата Виктория Георгиева се завърна отново на сцената

Певицата се върна от летен лагер в "Бъркли" видимо променена

Реклама

Нейната звезда изгрява преди 4 години в един от музикалните реалити формати. Тогава красивото, но стеснително момиче от Варна прикова вниманието с гласа си и веднага подписа договор с музикалната компания на Графа. Последваха няколко песни, сред които "Част от мен", "Незавършен роман" и "Нищо случайно" с Вензи.

От една година Виктория Георгиева поема по пътя на самопродуциращите се изпълнители. Миналото лято посещава лятната школа на "Berklee College" - една от най-престижните институции за музикално обучение в света. Там Вики прекарва две седмици и се запознава с музикалния педагог Джером Кайлс, който силно впечатлен от нея, решава да й стане ментор. Така се заражда и идеята за най-новата й песен "I wanna know".

"На летния лагер научих, че човек трябва да се бори за мечтите си независимо какво се случва, дали има падения или възходи, просто трябва да си здраво стъпил на земята и със зъби и нокти да се бориш за това, което обичаш да правиш."

"I wanna know" Виктория записва в Америка. Това е и първото й парче изцяло на английски език, с което се надява да пробие на чуждия пазар. А сюжетът е за момичето, което се опитва да диша без кислород. Виктория признава, че се вдъхновила за песента от нейната лична история.