Поп звездата Фейди: Няма по-хубаво чувство от това, че си оценен

Над 11 милиона гледания за 3 седмици и пореден тотален хит за австралиеца Фейди

Реклама

Над 11 милиона гледания за 3 седмици и пореден тотален хит за австралиеца Фейди. 32-годишният изпълнител от ливански произход често преплита в текстовете си майчиния си арабски език и в новата хитова колаборация с румънската певица Антония отново е верен на себе си.

Фейди бе в България за пореден път. Казва, че му харесва тук, харесва и хората и за това не пропуска да ни посети всеки път, когато промотира нов проект. "Няма по-хубаво чувство от това, че си оценен. Работиш много усилено върху нещо, влагаш сърце, емоции и когато попиташ някой: хареса ли ти песента? И започваш да се чудиш: ах, какво ще каже. И ако не, тогава си леко разочарован", казва певецът.

"Веднага щом пусна песен, се залепвам на коментарите, защото съм любопитен в каква посока ще отидат нещата. В посока "обожание" или пък посока: "Ами...не е зле", споделя той.

"В началото няма натиск, правиш каквото обичаш и каквото искаш и тогава имаш всички мечти и надежди на света. В момента, в който вкусиш успеха, искаш пак и пак. И губиш истинското. Сега е различно. Осъзнал съм, че съм го изгубил преди няколко години и си казах: какво се случва с мен? Това не съм аз. Ще правя музиката, която аз обичам, без да мисля дали ще стане хит и дали хората ще я харесат. Така беше в началото и така хората се влюбиха в мен", разказва Фейди.

Поп звездата даде специално интервю за предаването "COOL..T".