Поп звездите на България - с мегатурне

Кристина Димитрова, Росица Кирилова и Маргарита Хранова - на турнето "Най-големите хитове"

Поп звездите на България - с мегатурне

Реклама

Големите звезди на България се събират за пета поредна година в турнето "Най-големите хитове". Хората от девет града ще се радват на над 30 вечни хита. "Светът е за двама", "Боса по асфалта", "Детски спомен", "Усмивката", "Да те жадувам" и много други песни ще звучат по време на концертите. А изпълнителите са най-обичаните от българите: Орлин Горанов, Кристина Димитрова, "Сигнал", Роси Кирилова, "Трамвай № 5", Мими Иванова, Петя Буюклиева, Христо Кидиков, Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, Стефка Берова.

Голямата изненада е завръщането на Елвира Георгиева на голямата сцена. Повече от 15 години тя отказваше да се включва в музикалния живот на България. Друга голяма звезда от близкото минало – Стефка Берова, отново ще се върне в България за концерта в София, който ще бъде на 16-и декември в София и е заключителен за турнето.

Какво разказаха за приятелството си и за най-силните години от кариерата си трите изпълнителки Кристина Димитрова, Росица Кирилова и Маргарита Хранова, вижте в специалното им интервю за "COOL..T".