"Преди обед" празнува 9 години в ефир

Натали Трифонова беше приготвила много страхотни изненади за Деси и Сашо в студиото на "COOLt"

"Преди обед" празнува 9 години в ефир

Реклама

На 6 февруари 2012 година Деси и Сашо промениха завинаги облика на българския ефир със своя позитивизъм, усмивки и добро настроение, с което всяка сутрин зареждат зрителите. 

"Искаме да благодарим на всички, включително и зрителите, че ни изтърпяха, докато се напаснем, научим и станем това, което сме днес, защото без този шанс нямаше как да се получат нещата", споделят двамата водещи на "Преди обед".

За толкова години работа заедно всеки един от тях е взел по нещо от другия. 

"От Сашо взех това да не се връзвам толкова много за някои неща, т.е. да си пообера малко перфекционизма, да си дам сметка, че идва и следващият ден и нищо не е фатално. Малко по-лека, ако мога да използвам тази дума, която Жоро Тошев толкова обича да използва - лекота", признава Деси Стоянова.

"Аз съм човек, който когато има екшън, когато се случват адреналинови ситуации, има някакво напрежение, това на мен ми действа да съм по-активен и по-буден. Такава ми е природата", споделя Сашо Кадиев.

Натали Трифонова и екипът на "COOLt" бяха приготвили много страхотни изненади за двамата водещи на "Преди обед", включително и голяма, красива торта. 

Рая Пеева пък разказа какво се случва зад кулисите на предаването и си пожела да успее да вземе интервю от актрисата Лив Улман.

Какви изненади ще видим в празничното издание на "Преди обед" на 8 февруари и колко добре се познават Деси и Сашо?