През септември Лили Иванова се завръща с турне 2021

И още любопитни новини вижте във видеото

През септември Лили Иванова се завръща с турне 2021

Реклама

Продължаващата пандемия отложи едно турне, което с нетърпение очаквахме. През септември месец неповторимата и единствена Лили Иванова се завръща с турне 2021.

За всички фенове на "Хари Потър" - една страхотна новина! Той се завръща на екран, този път обаче, под формата на сериал.

Телевизионният водещ Лари Кинг, чиято кариера продължи повече от шест десетилетия, ни напусна преди дни на 87-годишна възраст.

Обръщаме поглед към друг голям мъж, който промени историята, но не на журналистиката, а на музиката. На 27 януари 1956 г. Елвис Пресли пуска в ефир Heartbreak Hotel. Малката плоча с песента се изкачва веднага на първо място в класациите на "Билборд" и остава там осем седмици.

Преди 97 години - на 25 януари 1924 година в подножието на връх Монблан, в Шамони, Франция, се провеждат Първите  зимни олимпийски игри.

И от спорта към киното  и по-конкретно към един от любимите ни филми от детството - "101 далматинци". По същото време, но през далечната 1961 г. компанията Уолт Дисни прави анимация по книгата на британската писателка Доуди Смит.