Прима балерината Марта Петкова в ролята на манекенка

Тя представи нестандартна булчинска рокля по случай 15-годишнина на дизайнера Поля Кинова

Реклама

Не за първи път прима балерината на Софийската опера и балет Марта Петкова дефилира на моден подиум. Правила го е като малка и сега като специален гост на подобни събития. По случай 15-годишнина на марката на дизайнера Поля Кинова, тя беше лице на колекцията.

"Атмосферата е много приятна и много сходна с тази, която е при нас в театъра. Пълно е с хубави момичета с хубави фигури, хубави тоалети, така че смятам, че доста неща свързват нас балета с тази красота и начина, по който всяко момиче трябва да се чувства на сцената. Много е приятно за мен.", разказа примата.

Тя излезе два пъти на сцената. В началото, когато откри ревюто я видяхме в типичния за нея балетен костюм в черно. На края на шоуто обаче Марта беше облечена в специално изработена сватбена рокля.

"Тя е истински шедьовър на изкуството създаден от мен с помощта на моя гост художник Силвана Пападами, която нарисува картина върху коприна и по този начин извадихме картината от рамката. Носейки я Марта на сцената, я накарахме да оживее.", разказва дизайнерът Поля Кинова.

В ревюто бяха представени сватбени и официални тоалети пролет-лято 2020.