Принц Уилям не би се притеснил, ако някое от децата му е гей

А отвъд Океана Ким Кардашиян се отказа от името "Кимоно" за новата си линия оформящо бельо

Принц Уилям не би се притеснил, ако някое от децата му е гей

Реклама

А сега отиваме на Острова, където е кръщенето на малкия Арчи Харисън - син на принц Хари и Меган Маркъл. По кралски протокол кръщенето е точно 2 месеца след раждането на бебето. То се провежда в църква в замъка "Уиндзор", в тесен семеен кръг.

През седмицата принц Уилям призна, че изобщо не би го притеснило, ако някое от децата му е гей. Единственото, което би го разтревожило, е омразата и предразсъдъците, които биха последвали от това, че са членове на клаското семейство.

Няколко дни по-късно Уилям и Хари почетоха паметта на майка си - принцеса Даяна. Уилям просълзи хора, струпали се пред двореца Кенсингтън, за да отбележат рождения ѝ ден. На 1 юли тя трябваше да навърши 58 години.

А отвъд Океана Ким Кардашиян се отказа от името "Кимоно" за новата си линия оформящо бельо. Припомняме ви, че японският народ се възмути от избора на име, копиращ тяхното традиционно облекло.

И понеже сме на вълна куриози, сексапилният актьор Чанинг Тейтъм, познат от филма "В ритъма на танца", успя да си издейства ограничителна заповед срещу жена, прекарала тайно в дома му 10 дни. Тя проникнала в жилището му в Лос Анджелис и била открита седмица по-късно от асистента му.

И новина за меломаните: имате последен шанс да видите "Кис" и Елтън Джон на живо. Много легендарни музиканти обявиха прощални турнета тази година. "The Who" и "Меноуър" също са сред тях. "Дийп Пърпъл" и "Слейър" например може да видим у нас на 7 декември и на 11 юли. А за останалите ще трябва да пътувате до близка европейска столица.