Сериалите "White Lotus" и "Euphoria" обраха най-много статуетки "Еми"

Вижте повече във видеото

Реклама

Поставяме началото с голямото събитие на седмицата - 74-ите награди "Еми". Тази година най-много награди обраха сериалите "White Lotus" и "Euphoria", а за пръв път статуетката за най-добър актьор в главна роля в драматичен сериал отиде при човек, който не говори английски - кореецът Ли Джънг-дже от "Squid Game". Наградата в същата категория при жените пък за втора поредна година отиде в ръцете на Зендая за ролята ѝ на Ру Бенет в сериала "Euphoria".

И от големите хитове от света на сериалите към бъдещите такива от големия екран - тази седмица се появи първият трейлър на "Вавилон". Лентата проследява възхода и падението на звезди, студийни босове и всевъзможни представители на киноиндустрията в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в. по време на прехода на Холивуд от нямото към звуковото кино. Първият трейлър повдига завесата на един свят, където се раждат и умират мечти, а в главните роли греят звездите на Брад Пит и Марго Роби. Премиерата на "Вавилон" в България е насрочена за 20-и януари 2023-та.

А докато в България се вълнуваме около старта на деветия сезон на "Гласът на България", на 19-и септември ще се състои премиерата на 22-рото издание на шоуто в Америка. Тази година към Блейк Шелтън, Гуен Стефани и Джон Леджънд се присъедини и нов треньор - горещата латино дива Камила Кабейо. Вече е известно, че четиримата ще поставят началото на новия сезон с общо изпълнение на нейния хит "Хавана", част от което ви пускаме сега.

Тагове: награди еми coolt