"Супер Боул" привлече над 112 милиона зрители

И още: тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Оскар" ще има не един, а цели трима водещи

Реклама

Вероятно вече всички сте гледали впечатляващото изпълнение на Д-р Дре, Снуп Дог, Еминем, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар на полувремето на финала на Националната футболна лига на Съединените щати - Супер Боул. Ние обаче няма как да не ви покажем още веднъж малка част от спектакъла на рап легендите, който беше проследен на живо от над 112 милиона зрители.

И от едно от най-големите събития в света на музиката към безспорно най-голямото в света на киното - през седмицата стана ясно, че тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Оскар" ще има не един, а цели трима водещи.

И докато едни се вълнуват около това кои ще бъдат филмите, които ще станат носители на големите статуетки на "Оскар"-ите тази година, то други остават верни на класиките, независимо дали говорим за голямото кино, или малкият екран. Такава класика е сериалът "Приятели".

И ако си мислите, че вече сме отделили достатъчно време на Супер купата по американски футбол за тази година, лъжете се. Обръщаме поглед към любопитните постове на две български звезди в социалните мрежи от мащабното събитие. Актрисите Нина Добрев и Мария Бакалова наблюдаваха на живо грандиозния финал на Националната футболна лига на Съединените щати.

Няма как да пропуснем да ви покажем и едни снимки, за които всички говорят през последните дни - 51-годишната Наоми Кембъл изгря на корицата на британското издание на модната библия "Воуг", заедно със своята 9-месечна дъщеричка.

Още едно доказателство, че възрастта е просто число е неостаряващата Джей Ло. Тази седмица тя сподели специално видео, подготвено от нейния любим Бен Афлек като подарък за деня на влюбените.