Venci Venc: Животът на артиста е много самотен, ако не намериш човек, който те разбира

Той гостува заедно с Мелани

Реклама

Той привлича внимание отдалеч и никога не остава незабелязан. Естравагантен е във външния си вид, в изказа си и във всичко, което прави. Буквално във всичко. Преди пет месеца изпълнителят Venci Venc' стана баща на малката Агуая. Тя е плод от прекрасните му отношения с 20-годишното момиче Мелани. Двмата се запознават преди две години, когато тя приютява Venci и снимачен екип за фотосесия в дома ѝ. От тогава двамата са неразделни.

"Когато се разделихме същия този ден, продължихме една комуникация и така разбрахме, че сме дупе и гащи. Добра комбинация", казва Venci Venc'.

"През годините осъзнах, че животът на артиста е много странно и самотно нещо, ако не намериш човек, който може да те разбира по много комплексен начин, който не е стереотип. Така че в момента, в който я видях нея, усетих една нотка, която съм виждал само в най-близкия ми човек в живота, който вече не е на този свят и който много ми липсва (дядо му, бел.ред.). Тя определено като представител на точно тази зодия показа едни качества, които не съм виждал другаде", допълва той.

"Децата си показват характера още от много малки", казва Venci Venc'.