Звездите в социалните мрежи

Вижте повече във видеото

Реклама

Ние обръщаме поглед към профилите на звездите в социалните мрежи - знаете, че често ви показваме кадри от техните най-съкровени моменти, които те споделят със своите последователи, така ще бъде и тази седмица.

Започваме с една актриса, която преди дни официално каза "да" на своя избраник - Дария Симеонова, която познавате и като Анастасия в сериала "Мен не ме мислете". Тя и нейният любим Антон сключиха брак на морския бряг след "5 години, едно дете и много преодолени трудности", както самата Дария написа.

Още една сватба се случи тази седмица, но в съседна Сърбия - тази на брата на Новак Джокович - Джордже, и неговата Сашка. Двамата се венчаха в църквата "Свети Марко" в Белград, а след това сватбеното тържество се пренесе на брега на Адриатическо море в Черна гора, като продължи цели два дни. Според сръбски медии пищното празненство е струвало на младата двойка около 100 хиляди евро, а сред гостите, естествено, беше и самият Новак Джокович, заедно със своята съпруга Йелена.

Тук е мястото да поздравим и едно любимо лице от ефира на bTV - водещата Зейнеб Маджурова. Преди дни тя стана майка за втори път и то на близначки, които нарече Василиа и София. Ние пожелаваме на Зейнеб и нейните малки принцеси много щастие и семеен уют в женското царство, което тя създаде около себе си.

А една майка, чийто син вече е пораснал, макар и все още понякога да прави пакости, също привлече нашето внимание - става въпрос за Мей Мъск, която изгря на корицата на септемврийския брой на арабското издание на модната библия "VOGUE". Тя смело променя представите за възраст и красота и на 74 години е на върха на кариерата си като модел. В специалното интервю за списанието Мей говори за здравословния начин на живот, майчинството и как жените могат да се чувстват красиви всеки ден.

А ако това не ви е достатъчно и имате нужда от още светски новини, сме щастливи да ви споделим, че лайфстайл сайтът на bTV Media group - Ladyzone.bg, направи своята стъпка нагоре. LadyzoneTV е най-новата секция на сайта, пълна с интересни видеа. На едно място в нея са събрани подкастът "Малки разговори", любопитните и харесвани видео рубрики "В чантата на..." и "Твоите 5 в Инстаграм", а в най-новия проект на Ladyzone ще откриете още авторски видеа, звездни интервюта и емоционални лични истории.