Финалистките в „Dancing Stars“ откровено за партньорите си, травмите и женската сила
Финалистките в „Dancing Stars“ откровено за партньорите си, травмите и женската сила

Четири красиви и талантливи жени отиват на зрелищния и оспорван дамски финал на „Dancing Stars“ на 14 май от 20.00 часа по bTV, за да се преборят с грация и финес за трофея в най-магнетичното танцово шоу. Певицата DARA, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова, неврологът д-р Неделя Щонова, олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и техните партньори на паркета, стигнаха под върха с огромна дисциплина и желязна воля, преминаха през емоционални бури и се сблъскаха с неподозирани трудности, признаха самите те в „Dancing Stars Extra“.

В първите седмици от шоуто DARA не можела да отпусне контрола и напълно да се довери на танцовата си половинка. „С Джими се познаваме и работим отдавна, но преди „Dancing Stars“ не бях танцувала в двойка. Когато си силна жена и си свикнала да вършиш много неща сама, е трудно са се почувстваш като истинска дама и да се оставиш друг да те поведе по дансинга“, каза певицата пред водещата Станислава Ганчева.

Отношенията между Натали Трифонова и партньора й също преминали през огъня. „С Димитър стигнахме до критичен момент в „Dancing Stars“. Бях взела категорично решение да се откажа от състезанието заради сложните ми отношения с него. Двамата много се обичаме и се подкрепяме, но сме трудни характери и големи инати, и когато се разсърдим в залата, никой не отстъпва. На сцената обаче всичко ни минава и се превръщаме в единен, силен отбор. Разбрах, че в това шоу трябва не само да показваш красиви танци, а и да изградиш стабилна връзка с партньора си. Димитър ме научи да му се доверявам и да вярвам повече в себе си“, разкри синоптичката.  

Всяка от финалистките в „Dancing Stars“ преживя малки или по-сериозни травми, които са неизбежен спътник в танцовото шоу, но продължи напред на предела на силите си. В първите дни д-р Неделя Щонова получи кръвоизлив в бедрения мускул след шпагат по време на генералната репетиция и излезе на сцената въпреки болката. „Независимо дали си в живота или на паркета, дали си в трудна връзка, дали си изправена пред невъзможно забременяване, диагноза, несправедливост или предателство, ако мозъкът ти се срути и каже: „Загубих!“ и тялото се предава. Но ако си кажеш „Мога!“, ще преодолееш всичко. Силата е в нас, ако принадлежим на красива идея“, категорична е д-р Щонова.

Елегантното танцово шоу е огромен урок за участничките - на последната му права те вече със сигурност знаят, че могат повече, отколкото са си представяли. „Не съм вярвала, че ще стигна до финала. Мислех, че ще изкарам две-три седмици, а най-големият ми страх беше да не отпадна първа, защото танцовите ми умения бяха под нулата. Но се уверих, че ако човек наистина иска нещо, може да го постигне с постоянство, труд и упоритост. Щастлива съм, че направих неща, които не съм подозирала, че са възможни за мен. Чувствам се по-женствена, а това ме прави много щастлива и удовлетворена. За пръв път мога да кажа, че съм горда със себе си“, каза Ивет Горанова. 

Най добри моменти
 • Иво Аръков и Даниел Пеев-Дънди - царете на комедията
  Иво Аръков и Даниел Пеев-Дънди - царете на комедията
 • Слънчевата Натали Трифонова за танците, пътуванията и футбола
  Слънчевата Натали Трифонова за танците, пътуванията и футбола
 • Джими от “Dancing Stars” с покана за следващия сезон на шоуто във Виетнам
  Джими от “Dancing Stars” с покана за следващия сезон на шоуто във Виетнам
 • Галена Великова за резултатите от изборите в Гърция
  Галена Великова за резултатите от изборите в Гърция
 • Папи Ханс: Изкуството ти дава възможност да влезеш в обувките на много други хора
  Папи Ханс: Изкуството ти дава възможност да влезеш в обувките на много други хора
Най добри моменти
 • Иво Аръков и Даниел Пеев-Дънди - царете на комедията
  Иво Аръков и Даниел Пеев-Дънди - царете ...
 • Слънчевата Натали Трифонова за танците, пътуванията и футбола
  Слънчевата Натали Трифонова за танците, пътуванията и ...
 • Джими от “Dancing Stars” с покана за следващия сезон на шоуто във Виетнам
  Джими от “Dancing Stars” с покана за ...
 • Галена Великова за резултатите от изборите в Гърция
  Галена Великова за резултатите от изборите в ...
 • Папи Ханс: Изкуството ти дава възможност да влезеш в обувките на много други хора
  Папи Ханс: Изкуството ти дава възможност да ...