Реклама

Създаденото през 2006 г. комедийно шоу се превърна в телевизионен и културен феномен в България. Новият 30-минутен формат „Комиците и приятели“ се излъчва всяка сряда, четвъртък и петък от 22:00 часа.

В продължение на половин час зрителите на bTV се забавляват със скечовете, песните, танците и специалните изпълнения в компанията на едни от най-добрите български актьори, певци и шоумени.
Запазената марка на „Комиците и приятели" са шегите по адрес на най-популярните лица в България, които присъстват в шоуто не само като специални гости-приятели, но и като участници в спектакъла.
„Комиците" –  Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Петьо Петков-Шайбата и Васил Драганов, продължават да съчетават по неповторим начин скечове, импровизации и провокации към публиката. Към тях често се присъединяват и специални гости – приятелите. Това са личности от света на шоубизнеса, обществения живот и спорта. Актьорите ги провокират или ги „включат в играта" като ги правят част от спектакъла и им дават възможност да покажат не само колко държат на хумор, но и да се изяват със своите комедийни заложби.
„Комиците и приятели" по bTV дава сцена за изява и на безспорните таланти на България. Редом до любимите актьори застават даровити певци, танцьори, всевъзможни артисти и разообразни таланти.
Създател и продуцент на „Комиците и приятели" е продуцентска компания „Дрийм Тийм Прадакшънс".

Тагове: @