Мария Касимова-Моасе: Това, което ме събра в Панов, е общата кауза

С Лозан Панов не искаме да се фокусираме върху подкрепата, която получаваме от партии , защото и двамата искаме да се концентрираме върху хората, заяви Моасе

Реклама

„С Лозан Панов не искаме да се фокусираме върху подкрепата, която получаваме от партии , защото и двамата искаме да се концентрираме върху хората, нашите кандидатури са за хората“, заяви кандидат-вицепрезидентът Мария Касимова-Моасе в „Лице в лице“ по повод подкрепата, която е получила за нейната кандидатура от „Демократична България“.

„И аз, и той вярваме, че хората се събират заради каузите и идеите, които споделят. Аз познавам той какво прави, като журналист, като човек, който е граждански активен, знам за негови знакови дела и как се държеше в критични ситуации. Познавам този човек. Познавах Кристиян Таков, който беше близък приятел на Лозан. За мен срещата с тези хора винаги е била изпълнена със страхопочитание. Никога не съм подозирала, че Лозан чете моите текстове и моята работа. Оказа се, че е така и той ми се обади лично и е много по-логично от някаква групичка приятелчета, които са се събрали вкъщи и си редят – „хайде сега ти да си малко вицепрезидент, а аз президент“, каза Моасе.