"Лице в лице" с Цветанка Ризова

"Лице в лице" с Цветанка Ризова е най-гледаното публицистично предаване в България*, което се излъчва на живо всеки делник от 17:30 часа по bTV. В студиото на предаването сядат най-важните събеседници по горещите теми от деня: политици, експерти и представители на гражданското общество с първи коментари на значимите новини и прогнози за развитието на събитията. Те се изправят пред неудобните въпроси на емблематичната водеща Цветанка Ризова, която сезон след сезон доказва колко е важно да имаш силата да говориш открито. Водена от мотото, че предаването трябва да помага на зрителите да се ориентират в случващото се около тях, тя продължава да задава най-точните въпроси, за да получи отговорите, които вълнуват всички. Водещата дава думата и на зрителите, които гласуват активно в ежедневната анкета на фейсбук страницата на предаването.

Стегнато, динамично и право в целта, „Лице в лице“ вдига високо летвата на публицистичните предавания у нас и задава стандарти в своя жанр. Защото то е публицистика на мига, на темата от последните часове, на най-горещите сюжети.

С типичната си актуалност и дълбочина, предаването стартира информационната кампания „Лице в лице с бизнеса“, насочена към създаването на мост между бизнеса и младите хора. Тя дава възможност да се постави акцент върху недостига на кадри на пазара на труда и проблемите, с които се сблъскват отделните браншове. Инициативата на Цветанка Ризова дава трибуна и на добрите бизнес практики, за да помага на учениците да се ориентират професионално още преди университета.

*По данни на ГАРБ за 2018 г., таргет: 18 – 49 г.

За връзка с предаването: licevlice@btv.bg

Продуцент:

Бисера Ангелова - bisera_angelova@btv.bg