Екип

Реклама

Добромир Киряков е роден през 1980 г. в Пловдив. Връзката му с модата се заражда още от детските му години, тъй като семейството му се занимава с производство на обувки. Завършва Университета за национално и световно стопанство (УНСС), но започва да се занимава с журналистика във вестниците Стандарт и Дневник. През 2007 г. получава наградата Моден журналист на годината от Pantene Beauty Aword. В последствие започва кариерата си на стилист от списание ELLE. Година по-късно става моден редактор на списание Мода. Там работи четири години. Негови фотосесии са публикувани в най-престижните издания за мода в България.

През 2009 г. започва телевизионната му кариер в предаването Модерно по bTV. Междувременно става и личен стилист на популярни личности от шоубизнеса.

През 2011 г. заедно с дизайнера Борче Ристовски основават модната марка Beyond.

Днес Добромир Киряков е моден редактор на списание Amica и част от екипа на предаването Мармалад по btv.

 

 

Александър Ковачев е познат у нас и в Европа като един от най-добрите интериорни дизайнери. Идейният двигател на IDEA International е отговорен за най-добрите интериори на континента.

Негово дело са проекти като The Pearl Bar Berlin, DSTRKT в Лондон и много други. В България негово дело са интериорите на ресторант Opera, ресторант Грозд, Sin City, Tequila и други. Дизайнът на яхти също е добре познат на Александър Ковачев.

Александър води рубрика за интериорен дизайн Мармалад по bTV.

 

 

Августина Маркова-Тути

 

Персиян